Menu

Gebruiksvoorwaarden en Vrijwaring

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt verstrekt door Municate.nl en hoewel wij ernaar streven de informatie actueel en correct te houden, geven wij geen enkele garantie of verklaring van enige soort, uitdrukkelijk of impliciet, met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Gebruik van deze website is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte, gevolg- of andere schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website.

Alles wordt in het werk gesteld om de website correct te gebruiken. Municate.nl neemt echter geen verantwoordelijkheid voor en is niet aansprakelijk voor technische problemen of andere redenen waarom de site mogelijk niet beschikbaar is.

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons Privacybeleid en de Gebruiksvoorwaarden.

UP