Interesse in een Municate Webdesign site met CMS?

Neem dan contact op dmv het email formulier op deze site. Dan kunnen we bespreken wat de vervolg stappen zijn. Een van de dingen de we bespreken zal het uiterlijk van uw nieuwe site zijn. Als u al een site heeft, kan deze als uitgangspunt worden genomen. Heeft u nog geen website, kan ik uw huisstijl in uw nieuwe site verwerken. Het kan ook zijn dat u liever uw grafisch ontwerper het ontwerp laat bepalen. Geen probleem; een Municate site gebruikt CSS voor het uiterlijk, en dus is het redelijk makkelijk om de "grafische schil" aan te passen. Als we eruit zijn, zal ik na betaling het Municate Webdesign CMS op uw webserver installeren, en kunt u "aan de slag" met:

Content, ofwel de Inhoud van uw Site.

Voordat de site "live" gaat is het een goed idee om alvast de inhoud van uw site voor het belangrijkste deel klaar te hebben. Indien u 50 pagina's gepland heeft, hoeven niet alle 50 pagina's meteen te worden ingevoerd, maar de belangrijkste 10 toch wel. Ik kan deze pagina's alvast voor u invoeren. Uiteraard kan de inhoud van uw oude site, als u die heeft, als uitgangspunt worden genomen.

Web Hosting

U heeft php en MySql nodig, en Apache met mod_rewrite. De meeste hosting providers leveren deze veelvoorkomende opties. Als u nog geen hosting provider heeft kan ik u de weg wijzen.

Overgang van uw Oude naar de Nieuwe Site

Als u al een site heeft, zal ik de overgang naar de Municate site zo soepel mogelijk laten verlopen, zodat uw bezoekers geen foutmeldingen krijgen, maar naar de nieuwe site of pagina's worden geleid.

Nog even op een rijtje:

Een Municate Webdesign site met CMS, inclusief aanpassing aan uw grafische wensen kost EUR 295,- Voor dit bedrag wordt de site met CMS op uw server geinstalleerd, inclusief het invoeren van uw huidige content tot aan 10 pagina's.

Eventueel in combinatie met gratis geconfigureerde Google apps en Mail op uw eigen domein.

Neem contact op dmv het email formulier.

Municate Webdesign CMS
Municate
Webdesign