Extra van Google

Google levert een aantal diensten die heel handig zijn, en "via uw eigen domein" kunnen lopen. Een van de meest bekende web applicaties die Google levert is Gmail. De Google email client is via het web bereikbaar (en uw mobiele telefoon), maar ook via een email programma zoals Outlook op uw eigen PC.

Een nadeel van Gmail is echter dat het wordt beschouwd als een FFA (free for all) email adres, en dus als serieus bedrijfs email adres niet geschikt is.

Municate installeert echter zonder extra kosten Gmail voor uw eigen domein, zodat u gebruik kunt maken van de uitstekende Gmail client, maar met een betrouwbaar email adres, namelijk dat van u zelf.

En niet alleen Gmail

image-38.jpg En niet alleen Gmail

Maar ook het gebruik van Google Talk, Google Agenda en Google documenten is mogelijk op uw eigen domein. Tot aan 200 gebruikers kunnen gratis van deze dienst gebruik maken. Ik verzeker u dat dit heel handig is. Al gebruikte u alleen maar de Gmail client.

Lees meer over de uitstekende Google Apps op de Google site.

Het moet wel mogelijk zijn om uw DNS instellingen aan te passen bij uw provider.

Google Analytics en Webmaster tools

Google doet heel erg haar best om webmasters het naar de zin te maken. De webmaster tools geven u uitgebreide informatie over uw website, en met Google analytics kunt u perfect zien waarom uw bezoekers op uw site terecht komen, wat ze er doen, waar ze vandaan komen etc.

Municate zorgt ervoor, indien gewenst, dat deze diensten op uw nieuwe site worden geinstalleerd en geconfigureerd. Dit kost niets extra.

Municate Webdesign CMS
Municate
Webdesign